top of page

HOE WERKT 4 YOU STRIJKSERVICE

Strijkgoed

Uw strijkgoed wordt met uiterste zorgvuldigheid behandeld. Indien u uw kleding, zoals een pantalon, overhemd, jurk of blouse op een hanger aangeleverd wilt krijgen, verzoeken wij u vriendelijk uw hangers bij uw strijkgoed aan te leveren. Meldt bij het afgeven van uw strijkgoed even wat gevouwen en gehangen mag worden.


Inname

Bij inname van uw strijkgoed wordt het aantal, soort en prijs met u vastgelegd op een opdrachtbon. En spreken we af wanneer het strijkgoed klaar is.


Kwaliteit

Het is nodig dat u uw wasgoed direct na het wassen of drogen uit de machine haalt en uithangt. Daarnaast is het van belang dat het strijkgoed is voorzien van een strijklabel of strijkadvies.


Openingstijden

U bepaalt zelf wat u het beste uitkomt. U kunt uw strijkgoed afgeven in de winkel tijdens openingstijden. Indien het klaar is, ook hier weer ophalen op een vooraf gemaakte afspraak.


Haal & Brengservice

U kunt uw strijkgoed zelf bezorgen in de winkel of het door mij op laten halen en retourneren hiervoor geldt een maximum van 15 km rond de winkel. Dit bespaart u nog meer kostbare tijd!


Betaling

U betaald de factuur per pin of contant bij het ophalen van uw gestreken goed of zodra wij uw strijkgoed weer terugbezorgen.


Zowel voor particulieren als voor kleine bedrijven en of u nu een enkele keer gebruik wilt maken van mijn diensten, of met regelmaat, ik sta altijd klaar om u van dienst te zijn!

Op onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van 4 you Strijkservice van toepassing.

Hoe werkt het: Tekst
bottom of page